Skip to main content

Stabæk: – Vi er i dialog med Molde om Brynhildsen

Molde ønsker å hente Stabæk-spiller Ola Brynhildsen før kontraktsutløp 31. juni.

Foto: KARL BRAANAAS

Stabæk utelukker ikke at Ola Brynhildsen (21) kan forlate Stabæk før kontrakten går ut.

– Vi er i en dialog med Molde. De vurderer om de vil hente Ola Brynhildsen tidligere. Det er det vi diskutere, sier daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold.

For noe uker siden ble det klart at 21-åringen fra Bærum kom til å forlate Stabæk for å skrive under på en avtale med regjerende seriemester Molde. Det resulterte i massive reaksjoner fra deler av Stabæk-fansen, som blant annet hengte opp bannere på morens hus, og på klubbens treningsfelt.

Stabæk-kontrakten til Brynhildsen går ut 30. juni. Dagen etterpå skal han etter planen være Molde-spiller. Men Molde ønsker å hente spilleren før den tid, og helst før første serierunde spilles 16. juni.

100 profesjonell

– Inntil videre er Ola Brynhildsen Stabæk-spiller, og han skal også oppføre seg som en. Vi opplever også at Ola Brynhildsen er 100 prosent profesjonell, og er god på treningene. Det kan også være aktuelt at han spiller noen kamper for Stabæk før han spiller for Molde, sier Tunold.

Han ønsker ikke å kommentere hvor mye en slik overgang kan være verdt. Han sier at det er uaktuelt at Stabæk låner eller henter en Molde-spiller i den samme overgangen.

 – Jeg kan bekrefte at det har vært dialog mellom klubbene for å prøve å løse saken. Vi ønsker at saken skal bli løst til det beste for Ola, men hittil har vi ikke kommet til enighet med Stabæk, sier Molde-trener Erling Moe til TV 2.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.