Skip to main content

Stabæk-treneren ble rasende på trening

Eirik Kjønø tente på alle pluggene på Stabæk-trening torsdag. I bakgrunnen assistenttrener Bård Wiggen.

Eirik Kjønø tente på alle pluggene på Stabæk-trening torsdag. I bakgrunnen assistenttrener Bård Wiggen. 

Foto: KNUT BJERKE

Stabæk-trener Eirik Kjønø brølte ut sin misnøye på trening torsdag.

Treneren tente på alle pluggene da Stabæk hadde trent en time på hva som antagelig venter dem mot søndagens motstander Kristiansund. 

Etter fem minutter av det påfølgende spillet slapp det ene Stabæk-laget inn to enkle mål. Treneren brølte ut hva han mente om det.

– Det hender at man må bruke utestemme. Jeg var ikke fornøyd med kvaliteten og prestasjonen i den kampen. Da må man si ifra, sier Kjønø.

Med fire kamper igjen er Stabæk nest sist i eliteserien. Laget har like mange poeng som Brann på kvalikplass.

Hjertet utenpå drakten

Kjønø sier alle i Stabæk skjønner alvoret.

– Så er det å omstille seg litt og trene på det som er lurt å gjøre på søndag. Det sitter ikke i ryggmargen til alle disse spillerne. Det handler mye om å bruke hodet, gjøre fornuftige valg og spille med hjertet utenpå drakten, sier Kjønø og legger til at Stabæk må kjempe litt mer enn lagene de møter.

– Da må vi gjøre fornuftige valg og kan ikke gi vekk to gratis mål i kamp.

På spørsmål om hvilke knapper han prøver å trykke på før søndagens ultraviktige kamp, svarer han smilende: «Alle tastene på tastaturet. På samme tid.»

– Det handler om å ha en tydelig plan, trygghet i hva man skal gjøre og spille med hjertet. Det må være i bunnen og minstekravet. Vi må kjempe for alt vi får.

Stabæk-treneren påpeker at press er en del av toppidretten og at det handler om å håndtere – og aller helst like det.

– Vi har mange her som gjør det. Så blir nøkkelen å treffe på tenningsnivået og finne ut hvem som fungerer best mot KBK.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.