Skip to main content

Stabæk med storseier mot ØHIL

Justine Kielland scoret ett av målene da Stabæk slo ØHIL 7-0 fredag.

Justine Kielland scoret ett av målene da Stabæk slo ØHIL 7-0 fredag.

Foto: TRINE JØDAL

Stabæk står uten seier i Toppserien så langt. I treningskampen mot Øvrevoll Hosle gikk det imidlertid veien.

«De Blaa» ga seg nemlig ikke før det sto 7–0 i treningskampen på Ferd Arena på Hosle - der ØHIL stilte dels rekruttlag, og begge lag gjorde flere bytter, både fra siste seriekamp og i løpet av kampen. 

Caminda Olsen ga Stabæk ledelsen etter 20 minutters spill, før Smilla Valotto satte de to neste før halvtimen var gått, og sørget for 3–0 til Stabæk. Like før pause økte så Olsen til 4–0.

Etter hvilen økte Melissa Bjånesøy, Live Aandal og Justine Kielland for Stabæk.

– Vi gjør en veldig bra gjennomføring. Det er imponerende og bra at vi rullerer på 20 spillere i dag og holder et jevnt og bra nivå i kampen. Vi slipper til veldig lite og holder nullen. Så nå tar vi to velfortjente fridager, sier Stabæk-spiss Zara Jönsson til klubbens hjemmesider.

Jakter seier i serien

I skrivende stund ligger Øvrevoll Hosle på tredjeplass i første divisjon, med seks poeng på tre kamper – det samme som serieleder Hønefoss. Stabæk er på sin side nummer syv i Toppserien, med null poeng på de første tre kampene.

Neste lørdag venter Røa hjemme for ØHIL, mens Stabæk tar turen til Kolbotn. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.