Skip to main content

Stabæk-kapteinen etter dramaet i Bodø: – Klønete

Lagkaptein Andreas Hanche-Olsen (i midten) Sammy Skytte (venstre) og Yaw Amankwah holdt på å ta med seg alle tre poengene fra Bodø. 

Foto: Knut Bjerke

Hadde noen på forhånd tilbudt Andreas Hanche-Olsen poeng borte mot årets overraskelse i eliteserien, så hadde han tatt det. Rett før han satte seg på flyet hjem fra Bodø var tonen en annen.

Bodø/Glimt – Stabæk 3–3 (1–2)

– Vi sitter igjen med en litt bitter følelse nå ettersom vi hadde kampen på overtid. Det var dumt å slippe inn et sånt mål, sukker Stabæks lagkaptein. 

Stabæk fikk en marerittåpning i Bodø og havnet bakpå etter fire minutter. Men Stabæk-guttene snudde kampen og scoringer fra Ola Brynhildsen og Emil Bohinen sørget for at laget gikk til pause med 2-1-ledelse. 

Dramatisk på overtid

I 2. omgang ble gjestene trykket tilbake og Bodø/Glimt utlignet til 2–2. På overtid så det likevel ut til at Stabæk skulle klare det helt store da Luc Kassi satte inn 3–2. 

Stabæks Yaw Amankwah mente laget var for opptatt av å feire scoringen, for et drøyt minutt senere smalt det. Bodø/Glimt fikk corner og Ulrik Saltnes fastsatte sluttresultatet til 3–3. 

– Vi blir nok litt for hete på 2–2. Så fikk vi scoringen som kunne avgjort det. Det var klønete å slippe til en sånn cornersituasjon og ikke klare å holde ledelsen, oppsummerer Hanche-Olsen. 

Han legger til at kampen sett under ett så ble Stabæk trykket tilbake i store deler. 

Stor utvikling

Trener Jan Jönsson varslet på forhånd om at Bodø/Glimt er Norges beste kontringslag. 

– Men vi ønsket ikke å bli så lave som vi ble. Vi ville ha perioder som vi kunne holdt mer i ballen, stått høyere og satt mer press på dem. Det ble for korte perioder hvor vi klarte det, mener Hanche-Olsen. 

Han mener likevel Stabæk har vist stor utvikling i det siste. 

– Dette var nok ikke vår beste kamp med Jan Jönsson som trener, hvis noen hadde sagt før kampen at vi skulle ta ett poeng så ville vi vært fornøyde, men nå føles det litt bittert. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.