Skip to main content

Stabæk har spilt 380 minutter uten baklengs

Ronald Hernandez og Stabæk-forsvaret er potte tett. 

Foto: EVA GROVEN

Stabæk styrer mot trygg grunn i eliteserien, og igjen gikk motstanderen av banen uten å score. 

STABÆK-ODD 0–0

Stabæk har ikke sluppet inn mål siden september, da Molde var på besøk på Nadderud. Etter dette har fire strake kamper endt uten baklengs – og Stabæk virker å ta et hjertelig farvel med bunnstriden for i år.

Hjemme mot Odd kunne de i tillegg fort tatt alle tre poengene, etter en andreomgang hvor de kjørte på for seier.

Poenget gjør at de har seks poeng ned til nedrykksplassen, med fire kamper igjen. 

Ikke trygg

På spørsmål før kampen om han følte seg trygg på at han allerede har ledet Stabæk til sikker plass, kommer det et rungende nei fra Jan Jönsson.

– Jobben er langt ifra gjort, og det er viktig at vi holder hodet på rett sted fremover, sier svensken, som i tillegg nevner viktigheten av å underholde publikum i innspurten.

Publikum ble neppe underholdt nevneverdig i den første omgangen, hvor Jeppe Moes innlegg ble til omgangens farligste målsjanse. 

I den andre tok det seg opp, og Sammy Skytte var svært nær ved å sende Stabæk i ledelsen – etter å ha plukket opp en retur fra skuddet til Kasper Junker. 

Nevnte Junker fikk selv en god mulighet kort tid etter, da Luc Kassi noe heldig dro seg inn i feltet – og serverte ballen til danske på fem meter. Omringet av Odd-spillere fikk han ikke stokket beina, og heller ikke avsluttet skikkelig. 

Ny null

Dermed endte det 0-0, og Stabæk har nå spilt fire kamper uten baklengs – og inkludert de siste 20 målløse minuttene mot Molde – ikke sluppet inn mål på 380 minutter fotball.

Slikt blir det eliteserie av. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.