Skip to main content

Stabæk-damene vant i Tromsø, møter VIF

Melissa Bjånesøy scoret Stabæks mål nummer to i Tromsø. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

 Melissa Bjånesøy scoret Stabæks mål nummer to i Tromsø. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Foto: KARL BRAANAAS

En skikkelig sluttspurt sikret at Stabæk gikk videre i cupen etter seier mot Fløya i Tromsø. Nå møter de VIF i kvartfinalen. 

FLØYA – STABÆK 1–2 

Det var en skikkelig sluttspurt som sikret seieren til Stabæk i den tøffe bortekampen mot Fløya. Og de to sene målene til Stabæk sikret laget en plass i kvartfinalen i norgesmesterskapet. Der møter Stabæk Vålerenga i den prestisjetunge kampen. Kvartfinalen spilles 11. november på Nadderud stadion. 

1. divisjonslaget Stabæk må nok finne seg i å være litt «underdogs» i kamp mot Toppserielaget Vålerenga. Vålerenga leder som kjent Toppserien, ett poeng foran Rosenborg.

Det var hjemmelaget Fløya som tok ledelsen etter 23 minutter i første omgang onsdag kveld. 

Kampen var nesten over da gjestene fra Bærum våknet og klarte å sikre videre avansement      i norgesmesterskapet. Etter noen heftige minutter snudde de kampen.

– Blø

I det 83. minutt klarte de blå å utligne med en scoring fra Maren Hauge. Tre minutter senere sikret Melissa Bjånesøy seieren for Stabæk. Dette var tredje gang Stabæk møtte Fløya i cupen. Første gang i 2009 tapte Stabæk på straffekonk og i 2012 vant Bærums-laget 3–0.

– Det var en litt merkelig kamp, vi skapte veldig mye sjanser, men vi var litt uheldige og kom litt bakpå tidlig i kampen, sier Stabæk-trener Per Inge Jacobsen.

– Vi måtte blø litt i dag, men det lønner seg å være tålmodig, sier matchvinner Melissa Bjånesøy til klubbens hjemmeside. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.