Bærum slo Asker på «Superlørdag»

SEIER: Jan Aubert og Bærum slo Asker under A-lagenes kamp på «Superlørdag». Bildet er fra en annen kamp.

SEIER: Jan Aubert og Bærum slo Asker under A-lagenes kamp på «Superlørdag». Bildet er fra en annen kamp. Foto:

Av

Bærum inviterte Asker til «Superlørdag» og kamper i seks forskjellige årsklasser. Under A-lagskampen var det Bærum som trakk det lengste strået.

DEL

Etter en jevn og målløs førsteomgang, scoret Bærum to ganger etter pause, ved Moses Mawa og Emanuel Kot.

Dermed var det de gulkledde som kunne juble for seieren i duellen mellom naborivalene.

– Asker hadde ballen mye i første omgang, men de kom ikke til noe særlig med sjanser. Jeg synes vi var litt farligere enn dem. Men de hadde ballen en del, så det var ganske jevnt. I andreomgang var ballinnehavet omtrent 50/50, men vi er rett og slett litt farligere når vi går i angrep. Det var kanskje det som i størst grad skilte lagene i dag, sier Bærums Jan Aubert.

Er det viktig å slå Asker, selv om dette bare er en treningskamp?

– Det har jo noe å si, men det er mer for stoltheten, og det at det er gøy å vinne fotballkamper uansett hvem man møter. Det er viktigere å slå dem i serien. Vi vant jo over dem i treningskamp i fjor, men tapte mot dem i serien. Jeg ville lett byttet de resultatene, sier Aubert.

«Superlørdag»

Kampen var en del av Bærums nye konsept, «Superlørdag», der laget inviterer motstandere til kamp for alle fra G-13 og opp til A-laget på en og samme dag. Forrige uke var det Stabæk som var på besøk på Kadettangen, mens det neste uke er Lyn sin tur.

LES OGSÅ: La opp på grunn av manglende motivasjon, nå kan han bli Asker-spiller

Artikkeltags