Skip to main content

Slik hedrer Dag Magne (34) moderklubben

Dag Magne Vegel valgte å hedre Heggedal IL ved å tatovere inn logoen til gamleklubben på baksiden av den venstre leggen.

FOTO: ARILD HAUG KAARMO/THOMAS SLYDAL

Dag Magne Vegel (34) gråt sine modige tårer da klubben i hans hjerte ble slått sammen med Vollen. Nå kommer han aldri til å glemme Heggedal IL.

– Det var tre timer med smerte, men det kommer til å bli de tre beste timene med smerte jeg har hatt i livet, sier Dag Magne Vegel.

Denne uken tatoverte han logoen til Heggedal IL på baksiden av den venstre leggen.

34-åringen har alltid vært en ihuga Heggedal IL-ildsjel, og hadde lyst til å hedre gamleklubben. Heggedal IL ble slått sammen med Vollen UL i 2019, og ble til Gui Sportsklubb. 

Derfor synes han tatoveringen på baksiden av leggen på en måte representerer punktum for Heggedal IL.

– Jeg synes dette blir et verdig punktum for det som har vært, og så skal jeg bære dette med meg videre for evig tid. Det ser jeg frem til, sier han.

Flere spørsmål

Han la selv ut bilde av tatoveringen på Twitter, og Dag Magne Vegel sier han allerede har fått flere henvendelser fra gamle lagkamerater og kompiser som lurer på hvor han har gjort det.

– Det er flere som vurderer å gjøre det samme, og det synes jeg er artig, sier Vegel.

Han har selv deltidsjobb som medieansvarlig i Asker Fotball, men er usikker på om han kommer til å tatovere emblemet til Asker Fotball på den andre leggen.

Cupfinalen 2027

– Jeg har ikke tenkt til å gjøre det med det første. Jeg har tross alt vært heggedøl hele livet. Men når Asker vinner cupfinalen i 2027, skal jeg vurdere det. Det gjøres en veldig god jobb i Asker Fotball, sier Dag Magne Vegel og legger til:

– Jeg ønsker Gui SK, som er en viktig del av Askers regionsprosjekt, alt godt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.