Skip to main content

Ok da: Takk, Oslo!

KOMMENTAR: Vi drømte om en lokal 4. divisjonsavdeling med syv lag fra Asker og Bærum, og endte med fem. Det får vi være godt fornøyd med.

Blomstene sender vi til Oslo Fotballkrets, som plasserte alle Asker-klubbene i samme avdeling. Det gjør at vi i år kan glede oss over herlige lokaloppgjør som Vollen-Heggedal – sendt direkte på budstikka tirsdag kveld.

BAKGRUNN: Budstikka skal sende over 45 fotballkamper fra bredden: – Vi er jo egentlig fotballpensjonister

OVERSIKT: Disse fotballkampene sender vi sesongen 2018

Premissene før kretsens fordelingen var klare:

Takket være nedrykk for Holmen og opprykk for Heggedal og Øvrevoll Hosle forrige sesong – skulle hele syv lag fra Asker og Bærum spille på landets femte høyeste nivå 2018. De fire øvrige var Asker 2, Bærum 2, Lommedalen og Vollen. I Oslo fotballkrets består nivå fem av tre avdelinger, hver med 12 lag – og flere klubber var derfor tidlig ute og ytret et ønske om flere lokaloppgjør.

 

OM DIREKTESENDT FOTBALL: Journalist Simen Solum Waagsether
OM DIREKTESENDT FOTBALL: Journalist Simen Solum Waagsether

Breddefotballekspert Jørgen Tjærnås var blant stemmene som skrek etter at klubbene skulle fordeles geografisk, henholdsvis Asker/Bærum/Oslo Vest, Groruddalen og Oslo Sør/Follo.

Årsaken var enkel:

– Lag folkefest. Det er den eneste måten å få opp interessen rundt disse divisjonene. Det kommer langt mer folk for å se en kamp mellom Vollen og Heggedal enn Vollen mot Rommen, uttalte Tjærnås til Budstikka.

I Asker ble bønnen hørt, og med Holmen, Heggedal, Asker 2, Lommedalen og Vollen fint plassert i samme avdeling skal lokalavisen forsøke å bidra så godt vi kan til festen, ved å sende ett lokaloppgjør i uken gjennom hele sesongen.

Neste sesong håper vi at også Bærum får bli med.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.