Skip to main content

ØHIL-trener: – Belastningen for stor

Midt i sesongen valgte Øvrevoll Hosle-trener Eirik Tord Jensen å gi seg. Klubben har allerede funnet erstatteren for laget i 1. divisjon.

ØVREVOLL HOSLE - GREI FRA KL. 15.00

– For meg personlig ble den totale arbeidsbelastningen for stor. Jeg har begynt i en ny lederjobb i Kongsberg-gruppen. Sammen med det å trene Øvrevoll Hosle (ØHIL), ble det for mye for meg, sier Eirik Tord Jensen til Budstikka.

– Jeg synes det er trist at jeg må gi meg. Det hadde vært gøy å følge dem helt inn. Men har man ikke tid, så har man ikke tid. Jeg har hatt løpende dialog med spillergruppen, sier Jensen.

Han forteller at han bor i Drøbak, jobber i Kongsberg og altså trener ØHIL i Bærum.

LES OGSÅ: Siri Nordeide Grønli (34) har vært fulltidsstudent og fotballspiller siden 2009: – Herregud, tenk at jeg er lege!

– Uheldige i år

– Dere har hatt ambisjoner om å rykke opp. Nå ligger dere på en sjetteplass?

– Det er ikke på grunn av de sportslige resultatene at jeg trekker meg. Jeg synes vi har vært uheldig i år, sier Eirik Tord Jensen.

Det er Mark Hansen som midlertidig tar over posisjonen som hovedtrener for ØHIL. Det bekrefter sportslig leder i ØHIL Fotball, Ove Falk-Larssen. Han beklager at Jensen gir seg.

– Det er aldri morsomt når folk gir seg. Eirik Tord Jensen har gjort en god jobb. Nå kommer Mark Hansen til å overta midlertidig. Han har vært klubbens treneransvarlige, og kjenner klubben godt, sier Falk-Larssen.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.