Skip to main content

Ohi Kwoeme Omoijuanfo er klar for Stabæk

I år har Ohi Kwoeme Omoijuanfo skutt Jerv til kvalifiseringsplass i 1. divisjon. Nå skal han hjelpe Stabæk fremover.

Jerv-spilleren Ohi Kwoeme Omoijuanfo (21) blir Stabæk-spiller fra 1. januar 2016. Midtbanespillerena kontrakt med Jerv går ut etter denne sesongen, og han kommer dermed gratis til Stabæk.

– Han blir antageligvis en viktig spiller for oss i 2016. Han kommer fordi vi ser ham som en god spiller som vil utvikle seg til å bli en topp, topp spiller, sier Stabæks sportslige leder, Inge André Olsen.

LES OGSÅ: Yassine El Ghanassy og Muhamed Keita forsvinner fra Stabæk etter sesongen

– At han har muligheter utover 1. divisjon, er jeg helt sikker på. At han har de ambisjoner, visste vi også da han kom til oss, sier Jerv-trener Steinar Pedersen til Budstikka.

Senket Bærum

Den tidligere Lillestrøm-spilleren Omoijuanfo scoret 15 mål og hadde seks målgivende pasninger for Jerv, som denne sesongen sikret seg opprykkskvalifisering til eliteserien.

Jerv møter Hødd i den første kvalifiseringskampen søndag.

– Han har gjort en strålende jobb for oss. Han er en offensiv type, bra avslutter og teknisk veldig god spiller, sier Jerv-trener Pedersen om «Omo».

To av målene hans og den ene assisten kom da Jerv slo Bærum 4-0 på Kadettangen 25. oktober.

– Vi har sett ham mye i løpet av denne sesongen og synes han har spennende kvaliteter som passer inn hos oss, sier Olsen.

Jobber med flere

Omoijuanfo vil sannsynligvis ikke bli den siste spilleren som kommer inn for Stabæk frem mot neste sesong.

Olsen forteller at de jobber med flere spillere, men at de ikke har noe klart per nå.

I slutten av oktober trente den tidlgiere Manchester City-spilleren Abdul Razak med Stabæk, men han ble ikke tilbudt kontrakt.

– Razak passet ikke inn i hvordan vi tenker fotball og hvordan vi ønsker å bygge Stabæk, sier Olsen.

Selv om den første tilskuddet til neste sesong er klart, er det ennå usikkert hvem som kommer til å trene Stabæk i 2016. Bob Bradleys kontrakt går ut etter sesongen, og mye tyder på at han ikke blir med videre.

Stabæks sportslige leder forteller at trenerspørsmålet ikke påvirker eventuelle kjøp og salg av spillere.

– Det vil uansett alltid være klubben som har det siste ordet når vi signerer spillere, sier han.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.