Skip to main content

Ny hets mot Brynhildsen: - Det er nok nå

Ola Brynhildsen skal til Molde 1. juli. Her er han etter mandagens Stabæk-trening. 

Foto: KARL BRAANAAS

Tirsdag morgen hang det nye bannere på Nadderud som hetset Ola Brynhildsen for overgangen til Molde.  

Stabæks Ola Brynhildsen blir Molde-spiller fra 1. juli. Det skaper sterke reaksjoner blant enkelte. Natt til mandag var det hengt opp bannere på garasjen til moren, hvor det sto «Her bor en Judas».

Brynhildsen var på Stabæk-trening i går, men ønsket ikke å gi noen intervjuer. Tirsdag morgen ble daglig leder Jon Tunold og andre Stabæk-ansatte møtt av flere opphengte bannere rundt kunstgressbanen ved Nadderud da de kom på jobb. 

Det var hengt opp bannere på treningsfeltet til Stabæk natt til tirsdag. 

FOTO: TIPSER

Denne gang var tekstene: «En for alle, alle for en. Ola for Ola. Ultras STB», «#20 Grisk og grå» og «#8 Blå og lojal». Den siste teksten henviser til Emil Bohinen, som signerte ny kontrakt med klubben i februar. Reaksjonene mot Brynhildsen går på at han ikke forlenget kontrakten med Stabæk og dermed går til Molde som såkalt Bosman-spiller i sommer. 

Jon Tunold bekrefter at han klippet ned bannerne da han kom på jobb. Han sier han mener det er nok nå. 

– Det er nok nå

– Ola har vel skjønt hva noen av supporterne mener om dette. Jeg og andre i klubben har andre ting å bruke tid på enn dette, sier Tunold.

Både han, Ola Brynhildsens far, supporterleder (Stabæk Support skal ikke stå bak bannerne) uttalte seg om saken mandag. Tunold sier han følte at alle hadde fått sagt sitt og at man var ferdige med saken.  

– Kan hende var dette noe som var planlagt, sier Tunold som og legger til at tilhengerne får skrive hva de vil på sitt eget forum.

– Dette er noe man opplever i fotballen fra tid til annen. Men jeg mener at nå holder det.

Tunold sier de snakker med Stabæk-supporterne, at supporterforeningen er uavhengige av klubben og at det derfor er begrenset hvor mye klubben kan påvirke. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.