Skip to main content

Ingen Daniel Braaten for Stabæk - men Matthew Rusike loves spilletid

GOD STEMNING: Henning Berg tok Daniel Braaten til side for en liten prat etter fredagens trening. Lørdagens treningskamp mot Strømmen går uten Braaten. FOTO: SIMEN SOLUM WAAGSETHER

Daniel Braaten (36) rister på hodet på spørsmål om han skal spille lørdagens treningskamp mot Strømmen. Stabæk holder likevel døren åpen for veteranen i fremtiden.

Etter å ha gjennomført sin tredje økt med klubben, var det en lite snakkesalig fotballveteran som kunne bekrefte at han ikke er en del av lørdagens kamptropp, når Stabæk møter Strømmen til en siste treningskamp før neste ukes treningsleir på Marbella.

Braaten, som står uten kontrakt med en eliteserieklubb før årets sesong, begrunner dette med frykt for skader.

– Man må passe på når man ikke har kontrakt, skal ikke mye til før an skader seg, sier Braaten, før han hastet videre inn i garderoben.

Stabæk-trener Henning Berg forteller at spilleren er interessant for klubben, men at lørdagens kamp kommer for raskt for Braaten.

– Han startet å trene med oss onsdag, og er ikke klar for å spille kamp. Daniel er en fin fyr som vi kjenner godt. Vi vet hvilke kvaliteter han bringer til et lag, så vi kommer til å holde kontakt med han videre, sier Berg.

LES OGSÅ: En gang var Dinamo nær Stabæk. Nå er det Enga for alle penga

Spilte for Brann

Braaten, med bakgrunn i klubber som Rosenborg, Bolton og København, har de siste sesongene spilt for Brann i Bergen. Nå kan Stabæk bli neste stopp for Oslo-mannen.

– Blir han med på treningsleir neste uke?

– Det er for tidlig å si noe om nå. Først skal vi ta en god prat med Daniel, sier Berg.

Treneren varsler at klubben vil teste ut en mulig ny kantspiller mot Strømmen. Det er zimbabwiske Matthew Rusike som skal prøve seg.

LES OGSÅ: Daniel Braaten trener med Stabæk - igjen

Siste test før Spania

Mandag reiser klubben til årets treningsleir på Marbella i Spania, hvor de blir frem til 28. februar.

I løpet av oppholdet venter kamper mot Tromsø (23. februar) og Strømsgodset (27. februar).

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.