Skip to main content

I dag blir det alvorsprat etter dette

Det eksploderte fullstendig etter Oliver Valaker Edvardsens takling på Kristoffer Haugen i kampen mot Molde. Tre spillere fikk gult kort og Moldes assistenttrener ble sendt på tribunen. 

Foto: Knut Bjerke

Oliver Valaker Edvardsen (20) trengte åtte minutter i eliteserien før han fikk det til å eksplodere. I dag kommer Stabæk-trener Jan Jönsson til å ta en alvorsprat med ham.

I det 77. minutt av mandagens kamp mellom Stabæk og Molde fikk 20 år gamle Oliver Valaker Edvardsen sin debut i eliteserien. Tre minutter etterpå ble Ohi Omoijuanfo rødt kort etter at han først holdt igjen Valaker Edvardsen og deretter sparket vekk ballen. 

Tumulter

Fem minutter senere fikk debutanten det til å koke fullstendig over på Nadderud. 20-åringen kom i stor fart og kastet seg mot Moldes Kristoffer Haugen med begge bein først. 

Edvardsen traff ballen, motspilleren trakk seg i duellen og ble ikke skadet. Hendelsen skjedde rett foran Moldes innbytterbenk og Molde-benken eksploderte. Etter en del knuffing fikk Stabæks Yaw Amankwah og Edvardsen gult kort. Det samme fikk Moldes Kristoffer Haugen, mens bortelagets assistenttrener Trond Strande ble sendt på tribunen.

Alvorsprat med treneren

Etter kampen uttalte Stabæk-trener Jan Jönsson at debutanten var frisk etter han kom innpå. Samtidig la ha ikke skjul på at tenningsnivået nok var litt i overkant. 

– Jeg får snakke med ham om tobeinstaklingen, som aldri var farlig, men skal ikke komme inn sånn. Han var nok litt overtent, sier Jönsson og legger til:

– Et gult kort er helt korrekt. Er han mot spilleren så er det rødt kort. Da får han gå i dusjen litt for tidlig – men det var ikke tilfellet.

Det har ikke lyktes Budstikka å komme i kontakt med Oliver Valaker Edvardsen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.