Skip to main content

Henning Hauger (35) klar for Bærum SK

Henning Hauger skal igjen spille fotball, denne gang for Bærum SK.

Henning Hauger skal igjen spille fotball, denne gang for Bærum SK.

Foto: Astrid Pedersen

Den tidligere Stabæk-spilleren har signert en toårsavtale.

Henning Hauger har vært klubbløs siden han forlot Strømsgodset etter 2019-sesongen. Sommeren 2020 trente Hauger med Stabæk, uten at det ble noen kontrakt. 

Nå er imidlertid 35-åringen klar for comeback. Tirsdag kveld annonserte nemlig Bærum SK på sine nettsider at de har signert den rutinerte midtbanespilleren, med A-23 landskamper for Norge.

– For meg så ble det Bærum SK fordi de har spennende planer for fremtiden, både for A-laget og ikke minst ungdomsavdelingen. Jeg har fortsatt ambisjoner som spiller og gleder meg til å bli med på å bygge et nytt og ambisiøst A-lag for fremtiden, sier han til klubbens nettside.

Hauger startet fotballkarrieren sin i Stabæk, der han gikk gradene fra guttespiller til eliteserien og etter hvert Norges landslag. Prestasjonene ble lagt såpass merke til at han ble hentet til Hannover 96 i tysk Bundesliga i 2011. Det ble imidlertid kun med tre kamper i den tyske toppdivisjonen, han ble blant annet lånt ut til Lillestrøm i 2012.

I 2013 tok lysluggen turen videre til Sverige og Elfsborg. Her ble han til 2016. Fra 2019-2019 spilte han for Strømsgodset.

I 2021 skal han nå altså ikle seg Bærums svarte og gule drakt. I tillegg er 35-åringen også ansatt i den nyopprettede stillingen som sportslig leder for Bærum SKs ungdomsavdeling.

– Vi har et ungt og spennende lag for kommende sesong, og med Henning inn i stallen får vi inn profesjonalitet og rutine både i kamp og i treningshverdagen. Han vil bli en god læremester og meget solid tilvekst ute på banen, sier A-lagstrener Jan Derek Sørensen til klubbens nettsider.

Henning Haugers storebror, Andreas (41), spilte i Bærum fra 2001 til 2007.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.