Skip to main content

Genk-sjef bekrefter Napoli- og Liverpool-interesse for Berge

Sander Bolin Berge er ettertraktet for tiden. 

Foto: KARL BRAANAAS

Genk-direktør Dimitri De Conde hevder ifølge Nettavisen at både Napoli og Liverpool er interessert i å hente 21-åringen fra Asker. 

Sander Bolin Berge har vært koblet til en rekke storklubber i Europa de siste årene. 

Etter at hans klubb Genk tapte 1–2 for Liverpool i Champions League for kort tid siden, kom selveste Jürgen Klopp bort til Berge etter kampen, ga ham ros og uttalte at han er en interessant spiller. 

Nå skriver Nettavisen at Genks sportsdirektør Dimitri De Conde overfor Radio Punto Nuovo bekrefter at den italienske storklubben Napoli er ute etter Berge. Han skal også ha uttalt at Liverpool er interessert.

– Napoli er interessert i Sander. Det er mulig at vi kan få til en avtale. Vi vet også at Liverpool er interessert, og Klopp ga ham komplimenter etter kampen på Anfield nylig, sa De Condo ifølge Nettavisen til radiokanalen.

Sander Bolin Berge ble denne våren seriemester i Belgia med Genk. Han har i år også scoret sitt første mål på det norske A-landslaget og spilt i Champions League. 

Sander Bolin Berge og det norske landslaget møter Færøyene fredag kveld. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.