Skip to main content

– Endelig er fotballsesongen i gang igjen

JUBLENDE GLADE: ØHILs 2004-jenter jubler etter en utligning mot Stoppen løradg. Se flere bilder fra cupen her!

Tradisjonen tro arrangerer Bærums Verk Hauger jentecup i fotball i dagene før seriespillet starter. Se bildene fra cupen her!

– Det er flott å spille her! Dette er den andre cupen vi spiller denne vinteren, men den forrige cupen var veldig kort. Dette er en ordentlig start på sesongen, smiler lagvenninnene Tuva Earhart (12) og Tonje Sirnes (12), som spiller for Lommedalen.

For etter en lang vinter, med trening inne, eller ute i kuldegrader - stort sett - nærmer endelig seriespillet i fotball seg igjen. Men først skal den 14. jentecupen i regi av Bærums Verk Hauger Idrettsforening spilles. Turneringen går av stabelen denne helgen.

– Og det er utrolig deilig å komme i gang med sesongen, sier Tuva og Tonje.

Se bildene fra cupen her

BVH Jentecup Fotball 

Det var stor stemning underveis i cupen lørdag. Årets turnering er fulltegnet - 120 lag deltar, og det spilles kamper på kunstgressbanene på Rud, Hauger, Gommerud og i Bærum Idrettspark.

Og de to Lommedalen-spillerne får støtte fra andre fotballglade på Rud lørdag. Nå er fotballfolket klare for skikkelig vår, seriespill og cuper.

– Det er deilig. Endelig er vi skikkelig i gang igjen med fotball! Vi har spilt vinterserie, men nå som det er vår og sesongen nærmer seg, er det litt ekstra gøy. Det blir spennende å endelig starte opp med serien, forteller ØHILs Hedda Feltman (13) og Dina Skjolden (14).

– Dette er den første cupen jeg spiller på veldig lenge, og det er kjempemorsomt å spille her, sier Julie Sole Hernes (11) fra Stabæk, som får støtte fra Ellen Dilkestad (10) fra arrangørklubben Bærums Verk Hauger.

– Ja. Det er deilig å endelig være i gang igjen. Fotball er jo det morsomste jeg vet, smiler Ellen.

Du kan lese mer om cupen og jentenes tanker om seriestart og proffspill i tirsdagens UngSport.

Cupen avsluttes søndag, blant annet med sluttspill. Der vil Tuva, Tonje og resten av Lommedalen-laget deres møte Bærum SK Sort i første runde i sin årsklasse. Hedda, Dina og resten av ØHIL er ikke ferdigspilte i sin innledende pulje i skrivende stund. Julie og Ellen er ferdigspilte for helgen, men lagene deres får ikke sluttplassering på grunn av spillernes unge alder.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.