Skip to main content

Dette brassesparket av Thomas (18) er sett 150.000 ganger

På et par måneder har Thomas Chaisee Storødegård scoret to mål som til sammen er sett flere hundre tusen ganger.

– Det er det beste målet jeg har scoret noensinne, smiler 18-åringen. 

I fjor scoret han 31 mål på 24 kamper for Bærums juniorlag i interkrets og NM-kamper. 

Nylig klinte toppscoreren til med et brassespark i verdensklasse da Bærum var i Kristiansund og spilte treningskamp (se målet i videoen i toppen av saken). Målet er plukket opp og lagt ut på diverse sosiale medier og var mandag sett 150.000 ganger. 

– Jeg har fått ganske bra respons på sosiale medier og målet er sett 150.000 ganger. Dessuten har jeg fått nye følgere på Instagram, smiler Chaisee Storødegård. 

To internett-hits

Brassesparket kom etter at Bærum hadde åtte trekk i laget, innlegget kom fra Thomas' tvillingbror Frederic. De to har et helt spesielt bånd mellom seg på banen. 

– Vi vet hvor vi har hverandre. Jeg må takke ham for pasningen, uten ham hadde jeg ikke scoret, kommenterer Thomas. 

Thomas og Frederic Chaisee Storødgård har et unikt bånd, og vet hvordan å bruke det på banen. Det var nemlig Frederic som assisterte brasse-målet. 

Foto: Privat

Han forklarer at da innlegget kom bak ham, hadde han bare ett valg. 

– Den eneste måten å score var på brassespark. Jeg var spontan et lite sekund og den gikk inn. 

18-åringen innrømmer at han gjerne prøver på brassespark på trening, men at han aldri hadde forsøkt i kamp. 

Det er faktisk ikke første gang Bærum-spissen har scoret mål som har blitt en hit på internett. I fjor høst scoret han dette drømmemålet for Bærums juniorlag, som ble fanget på film av fotografen Steinar Pedersen:

Også det har blitt sett ca. 150.000 ganger. 

A-lagsdebut

Nå håper Thomas på å få forsøke seg på Bærums A-lag om ikke lenge. Tvillingbroren Frederic har allerede debutert i treningskamp og scoret denne vinteren.

– Jeg har lyst til å etablere meg på A-laget til Bærum først, sier Thomas som innrømmer at han også har drømmer om å spille på enda høyere nivå.   

Trener for Bærums juniorlag, Thomas Kaspersen, forteller at det ligger i kortene at også Thomas Chaisee Storødegård kan komme til å få prøve seg på A-laget i løpet av sesongen. 

– Han er en ordentlig målscorer, en målmaskin som ble toppscorer i interkretsserien i fjor, kommenterer Kaspersen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.