Skip to main content

Bråk mellom Bærum- og Hønefoss-spillere etter kampen

KAOTISK: Det ble dramatisk etter kampen for trener Roar Johansen og spillerne da Bærum hadde spilt uavgjort borte mot Hønefoss.
KAOTISK: Det ble dramatisk etter kampen for trener Roar Johansen og spillerne da Bærum hadde spilt uavgjort borte mot Hønefoss.

(Hønefoss-Bærum 2-2) Sluttminuttene mellom Bærum og Hønefoss var høydramatiske. Men etter kampslutt eksploderte det.

– Etter kampslutt griper Hønefoss’ Adoulaye Seck tak i Emmanuel Amarh. Deretter går vi ut for å rydde opp. Mens vi rydder opp kommer det en sikkerhetssjef som er nysgjerrig. Han begynner å dytte på oss. Ifølge Amarh så melder Seck at han skal ta livet av han. Det blir litt sånn når det er mange skuffede mennesker som fyrer seg opp, sier Bærum-trener Roar Johansen.

Søndag kveld har Budstikka forsøkt å få kontakt med sportslig leder Rolf Magne Walstad og arrangementsansvarlig Arne Broberg i Hønefoss Ballklubb uten hell.

Hønefoss ønsket heller ikke sende spilleren i mixed sone etter kampen.

LES OGSÅ: – Sykeste jeg har vært med på

Selv om det kun ble ett poeng, var Johansen likevel fornøyd med det Bærum presterte mot Hønefoss.

– Jeg er vanvittig stolt av gutta. Vi dominerer kampen og spiller over og rundt Hønefoss. Vi kommer alene med keeper tre-fire ganger i tillegg til målene. Vi eier kampen og skal sikre oss tre poeng. Det gjør vi ikke.

Positiv trener

Johansen merket forskjell fra de tidligere kampene, og ser nå positivt på veien videre.

– Dette var en bra prestasjon, og stor fremgang fra tidligere. Vi så et Bærum-lag som viste at de ville og som la ned en fantastisk innsats. Det er svært gledelig at vi kommer til såpass mange sjanser. Det har vi slitt med tidligere. Likevel må vi tåle at det til slutt blir som det blir. Vi har marginer mot oss. Frisparket på Hønefoss’ andre scoring ser for eksempel fryktelig billig ut, sier Johansen.

LES OGSÅ: – Vi kan ikke trylle hver gang

– Vi vet vi er gode nok til å snu dette og at vi kan komme tilbake på det nivået vi var på i mai. Gutta har innsett at vi ikke er bedre enn at vi kan rykke ned, og da blir det en fight for å overleve i hver eneste kamp som vi spiller, avslutter Johansen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.