Skip to main content

Boli-suksess ga Stabæk millioner

Franck Boli fra dagene som Stabæk-spiller. Han sørger fortsatt for penger til Stabæk.

Franck Boli fra dagene som Stabæk-spiller. Han sørger fortsatt for penger til Stabæk. 

FOTO: KNUT BJERKE

Ungarske Ferencvaros, med Franck Boli i troppen, gikk videre til gruppespillet i Champions League på bekostning av Molde. Det gir Stabæk millionbeløp.

– Vi kommer til å få et syvsifret beløp i bonus etter at Ferencvaros kvalifiserte seg til gruppespillet i Champions League, bekrefter daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold.

Tirsdag kveld ble det klart at det var de grønnkledde fra Budapest og Ungarn som gikk videre til gruppespillet i Champions League, på bekostning av norske Molde. Kampen i Molde endte 3-3, og ungarerne gikk videre på bortemålsregelen etter 0–0 i returoppgjøret i Budapest.

Det betyr at Stabæk kan innkassere en bonus de fikk fordi den tidligere Stabæk-spilleren Franck Boli da kvalifiserte seg til Champions League. Det på grunn av en avtale Stabæk fremforhandlet da de solgte spissen til Ungarn i 2019.

Ohi-penger

Det spekuleres i at Nadderud-klubben kan få opp mot 2 millioner kroner på grunn av avansementet. Til det sier Tunold følgende:

– Du kan spekulere så mye du vil, men jeg sier ikke noe mer enn det jeg allerede har sagt om den summen, sier Tunold.

Stabæk får også noen kroner fra Molde, etter at de kvalifiserte seg til gruppespillet til Europa League etter tapet for Ferencvaros. Det er en bonus som Stabæk fremforhandlet da de solgte Ohi Omoijuanfo til Molde i begynnelsen av 2019.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.