Skip to main content

Bildet til Ioannis gikk viralt

Ioannis Douvlos fikk mye oppmerksomhet for sin rykende ferske United-drakt.
FOTO: PRIVAT

Før Kristiansund og Manchester United barket sammen på Ullevål forrige uke var det mange som la merke til drakten til Ioannis Douvlos. 

Ioannis Douvlos fra Sandvika hadde tatt seg turen til Ullevål for å se yndlingslaget Manchester United spille mot Kristiansund forrige uke. På dette tidspunktet var det mange rykter om at Manchester United jaktet den 26 år gamle midtstopperen til Leicester, Harry Maguire. 

Tok en råsjanse

Douvlos gikk «all in» og trykket Maguire på ryggen på sin nye United-trøye, til tross for at overgangen ikke var i boks. Etter å ha blitt sett av britiske journalister og supportere, ble bildet av Douvlos i drakten spredt på Twitter blant flere tusen mennesker. 

Senere har blant annet The Sun, Express, Daily Star og Sportbible skrevet om nordmannen. 

– Jeg hadde ikke forventet at det skulle få så mye oppmerksomhet, smiler Douvlos til Budstikka. 

Han forteller at han ikke prøvde å få mye oppmerksomhet, men synes det er veldig gøy når det først skjedde. Enda kulere var det at Manchester United signerte Harry Maguire knapt en uke senere. Nå gjenstår det bare å se om han får draktnummer 5 …

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.