Skip to main content

Asker forsterkes fra Strømsgodset

KLAR FOR ASKER: Kim André Madsen har massevis av elite- seriekamper. Fra venstre trener Kevin Nicol, Kim André Madsen, sportslig leder Hans Knutsen.

– Et kupp for Asker, sier Kevin Nicol om at Kim André Madsen (29) skal bli spillende assistenttrener for Asker Fotball Herrer.

Madsen har spilt for eliteserieklubben Strømsgodset siden 2009 og har 178 A-kamper for Drammens-klubben. Han debuterte i eliteserien for Lyn i 2006.

– Han kunne signert for flere klubber i 1. divisjon og jeg tror det var interesse fra eliteserieklubber også, sier Asker-trener Kevin Nicol som sier Madsens valg betyr at Asker fortsatt er en attraktiv klubb og at han tror signeringen vil trekke flere spillere til Asker.

LES OGSÅ: Asker enige med ny keeper

Trenger ham skadefri

29-åringen skal altså være Nicols spillende assistenttrener.

– Vi får en god spiller med erfaring og vi håper han skal bidra veldig, sier Nicol og legger til at de forventningene gjelder både som spiller og trener.

– Han har spilt under topptrenere og det er mange små ting han kan videreføre til oss, sier Nicol som påpeker at Madsen har vært plaget med skader de siste årene.

– Vi trenger ham på banen og skadefri. 2. divisjon er ikke så intenst som å spille i eliteserien, kommenterer Asker-treneren som røper at det kan komme ytterligere signeringer denne uken.

– Forhåpentlig signerer vi med et par spillere til denne uken. Vi har en del spillere på prøve for tiden, sier Kevin Nicol.

 

Les flere artikler