Skip to main content

Queen og Adam Lambert på Telenor Arena

KOMMER: Brian May og Adam Lambert kommer til Telenor Arena til sommeren.FOTO: MAY/LAMBERT

I juni flyr Queen og Adam Lambert inn på Telenor Arena på Fornebu.

Queen og Adam Lambert har konsert på Telenor Arena 17. juni melder konsertarrangør Live Nation. Det fortelles at Queen og Adam Lambert presenterer et spektakulært show med toppmoderne sceneproduksjon, satt sammen av noen av verdens mest kreative talenter, som design og produktionsansvarlig Ric Lipson (Pink Floyd, Rolling Stones og U2).

Legendariske låter

Dette showet ble laget i forbindelse med fjorårets 40-årsjubilum for albumet «News of the World» fra 1977, som inneholder de ikke helt ukjente låtene «We Will Rock You» og «We Are The Champions».

Queen og Lambert samarbeidet første gang på American Idol-finalen i 2009. Sidene den gang meldes det har de hatt over 130 show sammen verden over. Mannskapet i bandet er Brian May og Roger Meddows-Taylor fra Queen, og Adam Lambert (vokal) pluss Spike Edney (keyboard), Neil Fairclough (bass) og Tyler Warren (perkusjon).

LES OGSÅ: Justin Timberlake til Fornebu

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.