Garasjeanlegget ligger på Bjørnenga. Brannen ble meldt inn like før kl. 13.

– Det er brann i et garasjeanlegg. Brannvesenet er på plass og har fått lokalisert brannen og holder å på med slukking nå, sa innsatsleder Lars Kostveit i Oslo politidistrikt klokken 13.15.

Brannen oppsto trolig i et tavlerom, som er et teknisk rom, i garasjeanlegget. Brannen fører til en del svart røyk, men ingen personer skal ha kommet til skade i brannen. Nødetatene var på stedet med mange politipatruljer, brannmannskaper og ambulansepersonell.

– Vi har mye mannskaper på stedet for å ha beredskapen på plass, men ingen personer er meldt skadet, fortsetter Kostveit.

SE VIDEO: (artikkelen fortsetter under vinduet)

Det er under tre måneder siden sist det brant i samme boligkompleks da det tok til å brenne på en veranda.

Mulig eksplosjon

Vivi Ann Bjerkce var hjemme da det begynte å brenne i garasjeanlegget på Bjørnenga tirsdag.

– Jeg gikk ut da brannalarmen begynte å gå. Først så jeg ikke så mye, men etter hvert så veltet det sort røyk opp fra garasjeanlegget, sier Bjercke.

Bjercke forteller at blokken har vært uten strøm i hele dag i forbindelse med arbeider med å legge opp for elbiler i garasjen.

– Elektrikere har holdt på nede i garasjen. De kom løpende ut etter at brannalarmen gikk, og de fortalte at det hadde vært en eksplosjon i et tavlerom, fortsetter hun.

Skadeomfanget i garasjen er foreløpig ikke kjent. Det er hellt ikke klart hvor mange biler som sto der, og som kan ha blitt påført skader

– Heldigvis er det mange som er på høstferie, og det er også mange som er på jobb, avslutter hun.

Klokken 14.00 melder politiet at brannen i garasjeanlegget er slukket.

– Nå jobber vi på stedet for å finne ut av årsaken til brannen, sier operasjonsleder Per Ivar Iversen ved Oslo politidistrikt.