Finn Erik Bredesen (født 30. november 1944) døde 19. november 2022, nesten 78 år gammel.

Han var en fargeklatt i alle sammenhenger. Kunnskapsrik og veldig synlig både blant venner, naboer og ikke minst i jobbsammenheng. Født og oppvokst i Oslo på Frogner. Gikk på Majorstuen skole og senere på Eckbo skolen på Stange. Bosatte seg på Nesøya på slutten av 1960-tallet.

Jobbet både som bilselger og drev med egen import av tupperware. Men det er som stifter og eier av Villmarksmessen på Norges Varemesse han skulle sette store spor etter seg. I mer enn 30 år var han er markant skikkelse og meget vellykket arrangør av denne årlige begivenheten innenfor villmarksliv, jakt og fiske. Finn-Erik var i alle disse årene selv særdeles aktiv som jeger og sportsfisker. Ikke minst var han samtidig den sanne villmarksmann, både her hjemme og ute i verden.

Han var også en habil, selvlært kokk og elsket å invitere til middagsselskaper hjemme på Nesøya. Her var tak høyden stor, diskusjonene ofte muntre og livlige. Det var vel ikke ett tema Finn-Erik ikke hadde sterke meninger om, og det var få kjente nordmenn han i den ene eller andre sammenheng ikke hadde vært borti.

Vi som naboer og venner på både Nesøya og Norge rundt vil savne denne «bamsen» som ga så mye av seg selv. Våre tanker går spesielt til hans fire flotte jenter, Cecilie, Camilla, Nicoline og Cornelia.

Vi lyser fred over Finn-Eriks minne.

Hanne Skotvedt og Lars Sundling