25-åringen har på kort tid fått flere drømmer oppfylt.

For tiden bor han, sammen med broren Brede (18), i Hollywood, der brødreparet har hatt en travel sommer. De har gått på den røde løperen under filmfestival i Los Angeles, blitt intervjuet av Moviemaking Magazine, deltatt i Audience Award, laget tre musikkvideoer og fått filmen «Alex» vist hos Sony Motion Pictures.

– Det var helt fantastisk. Ikke minst var det litt magisk å se filmen sin i Sonys kinosal Novak Theatre, sier Sondre Fristad.

Den eksklusive visningen kom til fordi filmen ble valgt av NewfilmakersLosAngeles, som anbefalte den videre.

SE VIDEO FRA DEN RØDE LØPEREN HER. (EKSTERN LENKE)

Personlig tema

Kortfilmen «Alex», som Sondre har regien på, og som Brede har hovedrollen i, er et norsk drama som handler om en ung mann som strever med sin seksuelle identitet. Særlig ovenfor sine venner som er ekstremt homofobe, og som ikke liker noen som er annerledes.

Temaet er personlig for brødrene.

– Min søster er ung, men hun skjønte tidlig at hun var «annerledes», noe homofile og lesbiske egentlig ikke ønsker å kalle seg, sier den unge filmskaperen.

Og fortsetter: Det eneste de ønsker er likeverd og jeg har alltid støttet folk for dem de er. Jeg ønsker at folk skal få være seg selv og ikke minst like seg selv.

LES OGSÅ: Tanker opp med film

LES OGSÅ: Lager film om krigssabotør Harry Sønsterød

Jobber med Potter-stjerne

Den unge regissøren har nå fått internship hos Cold Iron Pictures, som nettopp startet innspillingen av filmen «Swiss Army Man» med Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe i hovedrollen.

– Hverdagen hos Cold Iron Pictures er foreløpig å lese spennende manus og hente kaffe til sjefen, sier Sondre Fristad.

Broren Brede, som i vår fikk pris for årets beste sketsj under Aftenpostens revykavalkade, mener filmen er spesielt interessant på grunn av den seriøse tematikken.

– Det var utfordrende å skulle spille to versjoner av samme person, men vi klarte til slutt å få frem det vi ville med karakteren. Det mest spesielle var å stå i kjole og full sminke foran et helt filmcrew, mens broren din roper at du må danse mer som Shakira, sier han.

SE BILDER FRA STABEKKREVYEN 2015 HER.

LES OGSÅ: Trampeklapp for Sandvikarevyen på Nathionaltheatret

Musikkvideoene og filmene produseres av Fristad Film, som brødrene eier sammen med faren Sigurd.