Skip to main content

Avlyser teaterprat etter laber interesse

Skuespiller Ane Dahl Torp fra Jar startet karrieren i Bærum barneteater.

Skuespiller Ane Dahl Torp fra Jar startet karrieren i Bærum barneteater.

Foto: Anette Andresen

Torsdag kveld skulle Ane Dahl Torp (44) snakke om sin storslagne karriere på Kulturhuset Stabekk kino. Nå er arrangementet avlyst.

Ifølge daglig leder Marie Løvgren Stenersen ved Kulturhuset Stabekk kino var det kun solgt fire billetter til torsdagens arrangement, derfor bestemte de seg for å avlyse.

– Vi gjorde en vurdering i forhold til billettslaget, og fant ut at det ikke er forsvarlig å gjennomføre. Det hadde hverken vært hyggelig for Ane eller for gjestene med så få i salen. Derfor vil vi finne en ny dato. Også må vi finne ut hva vi har gjort feil i forhold til markedsføringen, og gjøre noen endringer, sier Løvgren Stenersen.

Vokst opp ved Filmparken

På sine nettsider beskriver Kulturhuset Stabekk kino Ane Dahl Torp som en av våre fremste skuespillere, som startet sin karriere i Bærum barneteater. Torp har høstet flere priser for sine roller, og vant senest i 2018 Gullruten for sin rolle som Helena Mikkelsen i NRK-serien Heimebane, der flere opptak ble gjort i Filmparken på Jar. Selv er Dahl Torp oppvokst 400 meter fra Filmparken. Nylig gjorde skuespilleren seg også bemerket i debatten om barns bruk av sosiale medier.

–Aha, så du var en av de 4 i tillegg til mine foreldre, altså! Det var hyggelig at du ville komme. Beklager avlysningen, skriver skuespilleren i en epost til Budstikka.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.