Skip to main content

Røper sceneshowet på Instagram

Andreas Haukeland fra Bærum, bedre kjent som Tix, skal ta av seg de karakteristiske solbrillene under kveldens opptreden.

Andreas Haukeland fra Bærum, bedre kjent som Tix, skal ta av seg de karakteristiske solbrillene under kveldens opptreden.

Foto: NRK

På Instagram åpner Tix opp om deler av sceneshowet han vil vise frem under kveldens Eurovision-opptreden. 

Andreas Haukeland, bedre kjent som Tix, opptrer som nummer 22 under kveldens Eurovision-finale. På Instagram røper artisten noe av det publikum kan vente seg, når han entrer scenen i Rotterdam i kveld. 

Bæringen har vært åpen om Tourettes-diagnosen, som gir ufrivillige rykninger i ansiktet, også kjent som ticks. Under kveldens opptreden vil han derfor ta av seg sine velkjente solbriller, som han vanligvis bruker på sine opptredener.  

– Hvis noe kan gå galt i kveld, er det nok her. Når jeg tar av brillene på scenen ser jeg ingenting, og jeg mister kontrollen over musklene i ansiktet, inkludert halsen og stemmebåndet. Jeg skal vise den største svakheten jeg kunne gjort på en scene, istedenfor å skjule den. Det tror jeg kommer til å være til hjelp/trøst/inspirasjon for mange der ute, skriver han på Instagram.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.