Skip to main content

Sovnet på E18 og krasjet i autovernet

Fører kom uskadet fra hendelsen natt til mandag.

Klokken 04.30 ble politiet varslet om at en bil hadde kjørt i autovernet på E18 ved Holmen. Det var et familiemedlem av sjåføren som meldte om hendelsen.

– Føreren forklarte til oss at han hadde kjørt langt og derfor sovnet, med det resultat at han havnet i autovernet på høyre side av veien, sier operasjonsleder Line Skott i politiet.

Ifølge Skott kom føreren, en Bærums-mann i begynnelsen av 20-årene, uskadet fra hendelsen, men førerkortet hans ble beslaglagt.

LES OGSÅ: Innbrudd i bedrift på Dønski

Sovnet i veikanten på E18

Også i helgen var kombinasjonen søvning sjåfør og E18 en gjenganger i politiets logg.

Første hendelse skjedde i 04.20-tiden natt til lørdag da en 38-åring fra Drammen rotet det til seg for seg selv, ved å Tre personer evakuert da stabbur brant – for så å ta seg en høneblund.

– En politipatrulje trodde bilen var forlatt og sjekket den. De fant en mann som lå og sov, og som hadde promille, fortalte operasjonsleder Tor Grøttum i politiet.

Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort og er anmeldt for forholdet.

Omtrent et døgn senere fikk to personer i 30-årene lettere skader etter at bilen de satt i havnet i autovernet ved Padderudvannet i Asker.

– Den har dratt med seg store deler av autovernet, det ligger igjen metallbiter langs en strekning på 100 meter, opplyste politiets operasjonsleder Line Skott om hendelsen som skjedde i 04-tiden natt til søndag.

Til patruljen på stedet skal sjåføren forklart at han trolig sovnet bak rattet og at det er årsak til utforkjøringen.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.