Skip to main content

Følg morgentrafikken her

Budstikka følger veitrafikken, samt kollektivtrafikken, i Asker og Bærum. Tips oss gjerne. Vår tipstlf.: 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.

Klokken 09:16 - Trafikken på E18 er avtagende mellom Holmen og Lysaker - ellers stabil. Beregnet kjøretid fra Asker til Skøyen er i øyeblikket 34 minutter.

Klokken 08:55 - På E18 er det økende trafikk mellom Asker og Holmen. Fra Asker til Sandvika er kjøretiden nå beregnet til å ta 34 minutter. På resten av strekningen er trafikken stabil. Fra Asker til Skøyen tar det nå 49 minutter å kjøre, ifølge Statens vegvesen.

Klokken 08:44 - På E18 er det økende trafikk mellom Sandvika og Lysaker - ellers stabilt. Beregnet kjøretid fra Asker ti lSkøyen er i øyeblikket 41 minutter.

Klokken 08:26 - Noe avtagende trafikk mellom Asker og Holmen - ellers stabilt. Beregnet kjøretid fra Asker til Skøyen er i øyeblikket 35 minutter.

Klokken 08:06 - Kø og store forsinkelser fra Asker, og trafikken er økende mellom Asker og Sandvika. På denne strekningen er kjøretiden beregnet til å ta 20 minutter. Å kjøre fra Asker til Skøyen er i øyeblikket berenget til å ta 32 minutter, noe som betyr 20 minutter med forsinkelse. 

Klokken 07:52 - Trafikken fortsetter å øke på E18, og det er på strekningen mellom Asker og Sandvika det er økende i øyeblikket. Beregnet kjøretid fra Asker til Skøyen er i 27 minutter, noe som betyr 15 minutter med forsinkelse. Køen starter ved Asker.

Klokken 07:42 - Økende trafikk på E18 mellom Asker og Holmen - ellers stabilt. Beregnet kjøretid fra Asker til Skøyen er i øyeblikket 19 minutter, noe som betyr 7 minutter med forsinkelse. 

Klokken 07:18 - Trafikken på E18 er for øyeblikket stabil. Kjøretiden fra Asker til Skøyen er i øyeblikket 20 minutter, noe som betyr 8 minutter med forsinkelse. 

Klokken 07:02 - Trafikken på E18 er økende på strekningen mellom Sandvika og Skøyen. Beregnet kjøretid fra Asker til Skøyen er i øyeblikket 18 minutter. Det er ikke meldt om noen hendelser i trafikken. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.