Skip to main content

Følg ferietrafikken her

Kombinasjonen av vanlig ettermiddagsrush og utfart i forbindelse med vinterferien, skaper ekstra med forsinkelser i trafikken.

**Klokken 18:11: Trafikken mellom Asker og Drammen syd fortsetter å avta. Beregnet kjøretid er nå 24 minutter, noe som betyr kun 8 minutter med forsinkelser. Vi avslutter derfor vår trafikkoppdatering for denne gang, med ønsker om en god fredagskveld.

**Klokken 17:53: Trafikken på E18 mellom Asker og Drammen syd er avtagende. Beregnet kjøretid er i øyeblikket 31 minutter, noe som betyr 15 minutter med forsinkelser. 

**Klokken 17:05 Det er nå fin flyt på E18 mellom Skøyen og Asker. På strekningen fra Asker og til Drammen syd er det fortsatt kø og store forsinkelser. Beregnet kjøretid på denne strekningen er i øyeblikket 44 minutter, noe som betyr 28 minutter med forsinkelser.

**Klokken 16:38: Trafikken på E18 utgående er avtagende. Beregnet kjøretid fra Skøyen til Asker er i øyeblikket 25 minutter.

**Klokken 16:05: På  E18 utgående er det kø og tett trafikk fra Skøyen og helt til etter Drammen. Beregnet kjøretid fra Skøyen til Asker er i øyeblikket 35 minutter.

**Klokken 15:38: Trafikken på E18 er avtagende mellom Skøyen og Lysaker - ellers stabil. Det tar i øyeblikket 36 minutter å kjøre fra Skøyen til Asker. I tillegg meldes det om kø og tett trafikk til etter Drammen.

**Klokken 15:10: På E18 utgående er det økende trafikk mellom Skøyen og Lysaker. I øyeblikket tar det 34 minutter å kjøre fra Skøyen til Asker, og det erkø og tett trafikk til etter Drammen. På E18 inngående er det fin flyt. 

**Klokken 14:49: Det er kø og tett trafikk fra Skøyen og til etter Drammen. Beregnet kjøretid fra Skøyen til Asker er i øyeblikket 34 minutter. Trafikken er økende fra Skøyen til Sandvika.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.