Da jeg først kom til Norge, ble jeg imponert over å se hundeeierne plukke opp etter hunden sin, slik som i byer i London og Spania.

Dessverre har jeg i det siste blitt mer og mer skuffet og nedfor. Jeg ser på det som ekkelt med tiltagende mengder av hundebæsj.

Nylig møtte jeg klumper av hundebæsj hver 5. meter, og jeg begynte å telle, men sluttet etter 50 meter. Det så ut som de hadde hatt en liten fest i området rundt Dr Høsts vei på Gjettum.

Da vi kom hjem fra en tur i Spania, fikk mannen min og jeg en lite «gave» fra en av våre firbeinte venner på dørmatten vår. En «velkommen tilbake»-hilsen!

Min mann tråkket på avføringen og spredte det inn i gangen – heldigvis gikk han ikke videre i huset med det.

En dag så jeg fra kjøkkenvinduet mitt en mann som var ute med hunden sin. Etter at hunden var ferdig med å gjøre fra seg, begynte eieren å late som han lette etter en pose i lommen sin.

Det var en annen person i nærheten. Idet denne personen gikk sin vei, dekket hundeeieren til avføringen med snø. Som om avføringen også skulle smelte bort når den tid kommer.

Nok er nok. Vi må innføre straff og bøter, ellers tar jeg jobben for «scoop the poop» med 1.000 kroner som patruljevakt. Så kan staten kreve det tilbake fra eierne i skatt.

Norges rene rykte holder på å bli tråkket ned av hundebæsjen. Bryr vi oss?

Forstått?

Forstått?

Budstikkas nyhetspodkast: Hva skjer på E18?

00:00
/
00:00