Som aktivt medlem og tillitsvalgt i FpU er jeg vant til mange negative holdninger fra folk jeg møter på, og for å være helt ærlig tar jeg meg som regel aldri nær av det. Jeg tenker at folk skal få mene som de vil, og at ytringsfriheten er noe av det viktigste vi har i Norge.

Les også: Frp-topp knyttet miljøengasjert ungdom til nazipropaganda

En sjelden gang derimot får jeg se eller høre ting som rett og slett gjør meg kvalm, og i dag er dessverre en av disse dagene.

For det første viser utsagnene til Ole Jacob Johansen både total mangel på forståelse av hva en Facebook post er og kan gjøre, og en kvalmende holdning til det å streike for miljøet. En ting er å gå i avisene og anbefale elever å holde seg på skolen, noe helt annet er å ikke bare sammenlikne skolestreiken for miljøet med nazistisk propaganda, men også legge ut liknende bilder av norske politikere og nazitopper.

Jeg som en engasjert ung mann med store ambisjoner i det partiet jeg liker å kalle mitt eget, synes det er utrolig synd og flaut at mitt første innlegg i en avis er av denne karakteren.

Jeg har ikke ord for hva dette får meg til å føle, og jeg håper de som leser kan ta imot Asker FpU sin uforbeholdne unnskyldning ovenfor hva våre lokale Frp-politikere sier og legger ut.

Asker FpU tar total og fullstendig avstand fra alt dette innlegget representer, og vi håper at Frp rydder opp i rekkene, dette er tragisk.

Les også disse debattinnleggene: