↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

975 01 616

Besøksadresse

Lilleakerveien 31
0283 OSLO
  1. Beskrivelse

Lilleaker tannklinikk

Tannlege Svein Tveiten etablerte denne praksisen i 1967, da høyhuset sto nybygd i Lilleakerveien 31. Han jobbet her fram til pensjonsalder i 2002, de siste 6 årene sammen med datteren Gro, som ble ferdig tannlege i 1996.  

Tannlege Melody Moezzi ble tilknyttet klinikken våren 2022, for også å kunne tilby pasienter mer kompleks tannbehandling som endodonti (rotbehandling), kirurgi og implantat protetikk. Melody har jobbet lenge som tannlege i nærområdet på Tannlegene i Jarhuset og mange av hennes pasienter har fulgt henne videre til Lilleaker tannklinikk.

Svært mange av pasientene har vært her siden oppstart i -67, de fleste er fra Lilleaker og omegn, men her kommer også pasienter fra Lambertseter og Eidsvoll, siden faren til Gro leide praksiser der rett etter at han var ferdig tannlege. De fleste blir lenge hos tannlegen sin, og etter 55 år har det blitt et skikkelig «familietre» av pasienter, med forgreininger i alle retninger: Av pasienters barn, barnebarn, naboer, kollegaer, venner av venner og alle disses familier igjen.

Ingenting føles derfor tilfeldig.

Velkommen til Lilleaker tannklinikk.