↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 77 17

Besøksadresse

Vollsveien 4
1366 LYSAKER
  1. Beskrivelse
ESO Entreprenør AS er en seriøs totalentreprenør som påtar seg alt fra mindre ombygginger og tilpasninger til større totalrehabiliteringsprosjekter i Oslo og omegn. ESO Entreprenørs høye kompetanse og lange erfaring, gjør oss til en pålitelig samarbeidspartner som gir deg som kunde den tryggheten og kvaliteten du forventer.
 
Som totalentreprenør gjennomfører vi prosjektet fra A til Å. Vi bidrar gjerne i prosjekteringen og leder byggeprosessen helt til bygget står ferdig og er satt i drift.
 
Som hovedentreprenør tar vi rollen som prosjektleder, med ansvar for alle utførende arbeider for alle faggrupper. Vi spiller på lag med byggherren og ivaretar deres interesser hva angår kvalitet, fremdrift og økonomi.
 
Tilfredse kunder og godt gjennomførte prosjekter er den beste formen for markedsføring. Dersom du velger ESO Entreprenør kan du være sikker på at vi gjør alt som står i vår makt for at du skal bli 100% fornøyd. Vi legger stor vekt på gjennomføring og sluttføring av de oppdragene vi har påtatt oss.
 
Våre oppdragsgivere oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør, som leverer til avtalt tid og pris.