↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

958 01 043

Besøksadresse

Semsveien 133
1384 ASKER
  1. Beskrivelse

For mange er en arkitekttegnet bolig selve boligdrømmen. Det å skape noe eget, med særegne løsninger og praktiske tilpasninger, kan gjøre at et hus blir til et hjem. Asker Håndverk Bolig hjelper deg på vei enten du går med ideer og skisser med ønske om hjelp fra en arkitekt eller ønsker et ferdighus.

 

BoligPartner oppført av oss

Asker Håndverk Bolig er stolt av å kunne tilby designene til en av Norges største ferdighusleverandører. BoligPartner tilbyr elegante, tidløse og klassiske boliger som kan tilpasses de aller fleste behov. Her har du gode planløsninger, vakker arkitektur og et sluttresultat du kan føle deg hjemme i. Det fine med disse boligene er at det enkelt kan gjøres justeringer som fører til at et ferdighus likevel får et personlig preg.

 

Dyktige håndverkere med faglig integritet

Hos Asker Håndverk Gruppen finner du 25 ansatte med lidenskap for jobben sin. Som godkjent mesterbedrift er vi trygge på vår fagutførelse, og strever alltid etter å yte det lille ekstra for våre kunder. Engasjementet og inspirasjonen vår ligger i oppføring av alle typer eneboliger. Vi ønsker å bidra med gode ideer, løsninger og ikke minst dyktige fagfolk til å utføre jobben.