↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

67 80 80 70

Besøksadresse

Drammensveien 130
0277 OSLO
  1. Beskrivelse

Norsk Gulvservice AS» har 25 års bransjeerfaring. Vi er totalt 12ansatte som fordeler tiden mellom oppdrag i private hjem og offentlige næringsbygg. Alle oppdrag får en fast utførende prosjektleder som følger jobben fra a-å. Norsk Gulvservice deler kontor og show-room med gulvbutikken "Skògr AS" (www.skogr.no) i Drammensveien 130 på Skøyen. Vi omsetter i gjennomsnitt 15-20 millioner årlig med AAA rating og er medlem i Norges Parkettsliperforbund og StartBank.

Norsk Gulvservice utfører:

  • Sliping og vedlikehold av alle typer parkett, tregulv og trapper
  • Spesialister på innfarging / beis av overflater
  • Montering / installasjon av parkett og mønstergulv levert av Skògr

 

Start prosessen med en mail til Jannicke på [email protected] for å få ett tilbud og informasjon om mulighetene. Fargeprøver, glansgrader og overflater er utstilt sammen med nye gulv fra Skògr. Besøk oss i Norges flotteste Show-room for inspirasjon og en hyggelig gulvprat.

Skògr leverer alt av parkett, heltregulv, «slottsplank», flis og naturstein. Du treffer ledende kompetanse på materialer og overflater som kan lede deg gjennom hele prosjektet. Alle tregulv kan leveres ferdig montert, og løsningsorienterte prosjektledere tar deg gjennom en grundig behovsanalyse som avdekker din perfekte løsning.

Kombinasjonen av kompetanse på nye gulv og rehabilitering gjør oss til en fleksibel og handlekraftig samarbeidspartner.

"Det blir som avtalt"