↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

950 04 744

Besøksadresse

Olleløkkveien 4
1390 VOLLEN
  1. Beskrivelse

Hundeutstyr.no har et stort utvalg av utstyr, leker og tilbehør til hunden din. Alt fra bånd og kobbel, hundeleker, hundeklær til bur, senger og godbiter. Du finner også en rekke kjente merkevarer som Hurtta, Non-stop, Kyflie, Kong, Fish4Dogs med flere, i sortimentet vårt.

Hundeutstyr.no har tradisjoner helt tilbake i 2005, og er en av Norges eldste nettbutikker innen hundeutstyr. I 2020 ble selskapet kjøpt opp av Four Paws AS. Vi holder til i Vollen i Asker og har lager i kjelleren av huset. På den måten kan vi være raske på labben og også tilgjengelige om noen ønsker å komme innom for å se nærmere på noen av produktene. Vi bestreber oss på å tilby gode produkter til gode priser, med rask levering og fornøyde kunder.

Hos oss er det 100% trygt å handle. Vi er tilgjengelige på både telefon, epost og messenger om du har spørsmål. Du kan handle med kort eller vipps. I tillegg tilbyr vi fast frakt kr. 59,- eller fri frakt om du handler for over 499,-. Det er også mulig å hente varene selv (og dermed unngå fraktkostnader).

Kontakt oss gjerne hvis du har ønsker, tips, råd eller klager.