Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Vil utsette store saker på grunn av pandemien

Kommunedirektør Lars Bjerke i Asker legger til grunn at pandemien vil vare hele 2021.

Foto: Joakim S. Enger

Kommunedirektør Lars Bjerke vil utsette en rekke store politiske saker i Asker på grunn av pandemien. 

I sin innstilling til politikerne foran tirsdagens formannskapsmøte under saken «Koronapandemien – behov for prioritering av oppgaver», skriver Bjerke at pandemien trolig vil vare i hele 2021. På grunn av stort arbeidspress for ansatte ønsker han å utsette arbeidet med en rekke store temaplaner, blant annet for barnehager, skole/opplæring, kultur, boligpolitikk og kysten, marka og friluftsliv.

Andre saker i Asker formannskap er organisering av badene i kommunen, reguleringsplan for «Meny-tomten» ved Rortunet i Slemmestad og omlegging av kunstgressbaner til baner med miljøvennlig fyll. I Asker er det også møte i partssammensatt utvalg (tirsdag) og klageutvalget (torsdag).

Emma Hjorth skole

I Bærum har formannskapet møte onsdag. Blant sakene er handlingsprogram for 2021-2024, utbygging av Emma Hjorth barneskole, retningslinjer for klima- og miljøfondet og forslag til finansreglement.

Planutvalget i Bærum har møte torsdag. Her kommer byggesaker fra blant annet Fornebuporten, Høvik gård og Gullhaugveien på Bærums Verk. 

Det er dessuten møte i interkommunalt politisk råd Asker og Bærum mandag. Blant sakene er en samarbeidsavtale med Viken fylke og arbeidet i Osloregionen interkommunalt politisk råd. 

I Viken er det møte i komité for kultur (tirsdag), komité for plan (torsdag) og komité for samferdsel (fredag).

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.