Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Viken-topper på Bærums-besøk

Tonje Brenna (til venstre) fra Ap og Anne Beathe Tvinnereim fra Sp.

Foto: KARL BRAANAAS

Vikens fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap) og fylkesråd Anne Beathe K. Tvinnereim (Sp) besøker begge Bærum denne uken.

Tonje Brenna kommer til Folkets Hus i Sandvika mandag kveld når Bærum Ap skal sparke i gang et arbeid med nytt program for kommunepartiet. Deltagere er også partiets stortingsrepresentant Åsmund Aukrust fra Bærum og Astrid Willa Eide Hoem (25), som er innstilt som ny leder i AUF.

Fylkesråd for plan, klima og miljø og annen nestleder i Sp Anne Beathe K. Tvinnereim skal snakke om «E18 og veien ut av Viken» på et åpent møte arrangert av Bærum Sp på Bekkestua bibliotek tirsdag. Kommunestyrepresentant Ragnar Molland vil dessuten ta for seg temaet «Senterpartiet i Rådhuset – er Høyre-bastionen truet?»

I Bærum er det ellers møte i klageutvalget tirsdag og formannskapet onsdag. Formannskapet skal blant annet behandle et forslag om boligbygging i Evjebakken 19, der hovedhuset i sveitserstil frem til 1978 huset Rosenvilde skole. Andre saker er lærernormen, økonomimelding og en orientering om situasjonen for pleie og omsorg.

Forskrifter i Asker

I Asker er det møte i kontrollutvalget mandag, kommunestyret tirsdag og utvalg for plan og byggesak onsdag. Kommunestyret skal behandle en rekke forskrifter – om alt fra renovasjon, bålbrenning og hundehold til adferd i Spirabukta ved Konglungen, hjortejakt og nedgravde oljetanker. Andre saker er tilstandsrapport for grunnskolen i 2019, reglement for salg av kommunal eiendom og planstrategi 2020–2024. 

Utvalg for plan og byggesak skal blant vurdere en søknad om dispensasjon for hyttebygging i Vierndroget på Brønnøya. 

nilsjohan.dahl@budstikka.no

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.