Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Vi må ha is på Stabekkbanen

– Det må være en meget høy prioritet for kommunen å lande en avtale som sikrer is til neste sesong, skriver innsenderen om Stabekkbanen.

– Det må være en meget høy prioritet for kommunen å lande en avtale som sikrer is til neste sesong, skriver innsenderen om Stabekkbanen.

FOTO: KARL BRAANAAS

Jeg leser at det er risiko for at det ikke blir is på Stabekkbanen kommende vinter. 

Jeg har forståelse for at det økonomiske må avklares, men samtidig mener jeg at det må være en meget høy prioritet for kommunen å lande en avtale som sikrer is til neste sesong. 

Banen brukes av utrolig mange i alle aldre. Jeg er selv spiller og har to sønner som spiller, og for oss og veldig mange andre har banen en stor betydning både sosialt og for fysisk aktivitet.

Vi har den siste sesongen hatt store begrensninger grunnet korona, og kun en fantastisk bane og gode muligheter for masse trening på is har gjort at vi klart å holde på de aller fleste spillerne. 

Mange ser frem til en ny sesong som forhåpentligvis blir normal, og det er helt krise hvis nok en sesong blir ødelagt hvis det kan unngås. Jeg vet ikke hva konsekvensene vil bli, men at det vil ha en betydelig negativ effekt for mange i nærområdet, er det ingen tvil om.

Jeg håper de aktuelle politikere ser viktigheten av dette og sikrer en god løsning.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.