Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Vi ber om en rød postkasse

– Vi ber om en rød postkasse for våre personlige brev med norsk frimerke, skriver en 88-åring som er bosatt på Ringhøyden ved Bekkestua.

– Vi ber om en rød postkasse for våre personlige brev med norsk frimerke, skriver en 88-åring som er bosatt på Ringhøyden ved Bekkestua.

Foto: NILS JOHAN DAHL

Åpent brev til Norges Postvesen. Saken gjelder brev og postkasse.

Jeg er en aldrende pensjonist, som i begrenset grad har tilegnet meg «digitale teknikker». Jeg bruker frimerke og postkasse.

Jeg bor på Ringhøyden. Her bor vi 50 pensjonister i det som tidligere var husmorskole. I denne regionen bor det mange pensjonister av samme årgang.

Vår nærmeste røde postkasse er i Bekkestua sentrum. Det er ti minutters gange fra min bolig.

Noen av mine «samboere, i rullestol, er forhindret. Vårt lokale styre har, med ærbødighet, anmodet Norges Postvesen om at en slik postkasse gjøres tilgjengelig for oss på Ringhøyden; et hundretall pensjonister bor i regionen.

Jeg har selv hatt mitt virke i det offentlige i mer enn 50 år. Jeg mangler selv grunnlag for å karakterisere en ekstra rød postkasse på Ringhøyden som en stor merbelastning for Norges Postvesen.

Våre 50 lokale postkasser er innenfor låste dører. Dersom vårt ærverdige Postvesen er sikkerhetsmotivert for å nedvurdere en rød postkasse i vår nærhet, så kan argumentene for det karakteriseres som spekulative! Det er min oppfatning.

Vi ber om en rød postkasse for våre personlige brev med norsk frimerke.

Tør jeg be om Postvesenets argumenter for et: NEI, dessverre?

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.