Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Verbale blomster til Isi

Artikkelforfatteren vil gjerne takke betjeningen på Isi med verbale blomster.

FOTO: PRIVAT

Å starte dagen med noen hyggelige ord, et hyggelig smil, eller bare et vennlig smil gjør alt så mye bedre!

Nylig besøkte jeg Isi, Bærum kommunes avfallsplass. Her er det enkelt både å komme inn og ut. Det er bare å stikke et bankkort inn i automaten for så å trykke på noen taster. Dermed går bommet opp og du kan reise inn til avleveringsplassen.

Men denne gangen virket ingen ting. Alle kortene i lommeboken ble prøvd uten hell. Hjelp ble rekvirert, og hjelpen kom. – Du må henvende deg i luka når du skal ut, var beskjeden jeg fikk. På vei ut stoppet jeg i luka og ble møtt av ei dame med følgende beskjed: «Bytt alle kortene dine». 

Ordene i seg selv er ikke så vennlige, men det var måten de ble formidlet på, som satte meg i godt humør. Med et godt smil og en hyggelig gest, forlot jeg Isi og gleder meg til neste gang jeg reiser dit.

Det er for øvrig ikke første gangen jeg forlater Isi med et smil om munnen. I vennekretser har vi flere ganger snakket om dette stedet i positive ordelag.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.