Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Velkommen støtte til blåtrikken

– Vi ser frem til at de spiller på lag og trikken nå vil fortsette helt til Bekkestua stasjon, skriver innsenderen.

– Vi ser frem til at de spiller på lag og trikken nå vil fortsette helt til Bekkestua stasjon, skriver innsenderen.

Foto: KARL BRAANAAS

Arbeiderpartiets Kjell Maartmann-Moe gikk forleden dag ut i Budstikka og signaliserte Haslum Arbeiderpartis vilje til å ta alle midler i bruk for å beholde Blåtrikken til Bekkestua. 

Flott, Fremskrittspartiet har allerede signalisert sin støtte, dette gjelder også Viken Fremskrittsparti.

Vi regner med at Arbeiderpartiet gjør det samme som vi har gjort, å snakke med sine egne i fylket. Det er det enkleste politiske virkemiddel som er tilgjengelig. 

Maartmann-Moe vet godt at kun å uttale sin støtte her i kommunen ikke vil redde trikken, da Bærum ikke har eierskap i Ruter. Saken må løftes til fylkesnivå. 

Arbeiderpartiet i Viken har både fylkesrådsleder og fylkesordfører og sitter med flertallet i budsjettforhandlingene. Så vi regner nå med at Maartmann-Moe gjør ord om til handling slik at vi har Viken Arbeiderpartis støtte til Blåtrikken. 

Vi forventer også at de snakker varmt om trikken til sine samarbeidspartnere i Viken, slik at trikken nå kan sikres til det fulle. Når Viken Fremskrittsparti fremmer forslag til støtte for Blåtrikken til Bekkestua i fylket, regner vi nå med Arbeiderpartiets støtte. 

Vi ser frem til at de spiller på lag og trikken nå vil fortsette helt til Bekkestua stasjon.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.