Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Velg kabel

– En høyde vi vel ikke har sett maken til, skriver innsenderen om de planlagte mastene. Slik er høyden sammenlignet med et menneske.

– En høyde vi vel ikke har sett maken til, skriver innsenderen om de planlagte mastene. Slik er høyden sammenlignet med et menneske.

ILLUSTRASJON: STATNETT

Mye er allerede skrevet om dette meget aktuelle temaet nå – og med rette – for det berører så utrolig mange. Folket vil ikke ha dem – kommunen vil ikke ha dem.

Hovedargumentet til de ansvarlige for den endelige beslutning er at det blir 1 milliard kroner dyrere med kabel.

De få ørene ekstra i nettleie (har vi lest) vi da eventuelt må tåle en tid fremover tror jeg vi lever godt med når alternativet er monstermaster med en høyde vi vel ikke har sett maken til.

Vi har nettopp lest at det er lagt ny kabel til utlandet (Tyskland var det vel) – som vil medføre litt høyere nettleie for oss alle.

I det tilfellet ble det ikke engang anledning til å si noe som helst på forhånd, for de fleste av oss visste vel neppe om dette før det hele var ferdig.

Vedrørende planlagte monstermaster gjennom Bærum så har det jo heldigvis vært en lang høringsrunde på forhånd – og de som er/vil bli – berørt – har talt klart og tydelig:

Legg ny kabel i bakken.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.