Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Vaksinering i Bærum

– Takk for et effektivt og profesjonelt vaksineopplegg, skriver innsenderen.

– Takk for et effektivt og profesjonelt vaksineopplegg, skriver innsenderen.

Foto: TRINE JØDAL

Som snart 95-åring ble jeg tidlig varslet om vaksinering, både på SMS og telefon. Tidlig i februar fikk jeg oppgitt sted og dato.

Datoen passet ikke for min sjåfør, så jeg ba om utsettelse i to dager. Intet problem, sa den hyggelige stemmen og bekreftet at jeg er registrert på ønsket dato.

Så kom dagen med kulde og ruskevær, og vi grudde oss da vi så den store trafikken. Men vi ble raskt ledet inn på rett spor av vakter i gule vester.

Så inn i lokalet hvor vi ble krysset av på en liste, og så ble jeg geleidet inn i vaksinerommet, hvor det allerede satt en rekke pasienter. Huff, dette tar tid, tenkte jeg.

Men etter bare etter et par minutter sto «vaksinører» ved siden av meg og ba om min ID og godtok mitt sertifikat.

Jeg hadde forberedt meg med kortermet T-skjorte og brettet opp. Men det holdt ikke. De skulle omtrent opp på skulderen, så de måtte ned ovenfra. På et blunk var alt klart, og jeg fikk en lapp med navn på vaksinen og med tid og sted for stikk nummer to.

Etter noen minutter gikk turen tilbake til inngangsdøren. Der sto en rekke pårørende og ventet på sine. Alle med munnbind og strikkeluer, ukjennelige. Heldigvis oppdaget min datter meg. Og så gikk turen hjem hvor jeg ventet på bivirkningene, som aldri kom!

Jeg avslutter med en stor takk til Bærum kommune for et effektivt og profesjonelt vaksineopplegg.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.