Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Utopien blomstrer – bilbruk er jo fy

– Undertegnede opplever resultatet av denne utopien hver dag, skriver en beboer på Langodden.

– Undertegnede opplever resultatet av denne utopien hver dag, skriver en beboer på Langodden.

Det er jo opplest og vedtatt at bil ikke skal benyttes – derfor er det befriende at det til slutt er en person som beskriver denne «sannheten» ved sitt rette navn; en utopi.

Undertegnede, som bor på Langodden på Snarøya, opplever resultatet av denne utopien hver dag. 

Langs Langoddveien, ved de nye blokkene, har det grodd frem «parkeringsplasser» – surprise surprise – besøkende benytter av og til bil, og også hender det at det er flere enn én bil per leilighet.

Pent er det ikke, trafikksikkert heller ikke. Alternativet er jo enten parkering forbudt eller å fatte virkeligheten; lag hensiktsmessige parkeringsplasser. Kommunen er høyrestyrt – hvor ble det sunne folkevettet av?

Hørte jeg menneskeskapt (antropogen) klimakrise – dessverre er naturvitenskapelige forklaringer alltid lange og tråklete – jeg skulle gjerne brukt 2.000-3.000 ord for å forklare at dette ikke kan være riktig ut fra naturvitenskapen, men det får heller være i denne omgang.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.