Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Ungdomsklubb på Fornebulandet

FORNEBULANDET UNGDOMSKLUBB: Klubbstyremedlem Live Leonhardsen Wilhelmsen og ungdomsarbeider Dan Kristoffersen.

Det var med stor interesse vi leste artikkelen med overskrift «Ungdommer uten fritidsklubb på Fornebu: Lettere å få hundepark» i Budstikka 14. mars.

Der ble det uttrykt frustrasjon over manglende tilbud og møteplasser for ungdommer som ikke er i organiserte aktiviteter.

Les også: Ungdommer uten fritidsklubb på Fornebu: – Lettere å få hundepark

Les også: Gi ungdommen en møteplass

Den gode nyheten er at hver mandag klokken 17.00-22.00 har Fornebulandet ungdomsklubb åpent i underetasjen til Snarøya kirke, tilhørende Fornebulandet menighet.

Der samles flere ungdommer for å prate, henge, spille kort, biljard eller annet som måtte passe.

Vi har kiosk, og ofte lager vi mat sammen.

Vi mener det er særdeles viktig at lokalmiljøet på Snarøya/Fornebu har gode, inkluderende og spennende tilbud for ungdommene.

Derfor er alle hjertelig velkomne til ungdomsklubben vår, uavhengig av medlemskap og tilhørighet, og det er et trygt og godt miljø hvor en fast ansatt, voksen ungdomsarbeider er til stede hver gang.

Les flere artikler på Budstikka.no/debatt

Sjansene er store for at tenåringen i huset ditt allerede vet om noen som har vært på klubben vår, og alle som kommer hit, blir godt mottatt.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.