Se, voksne - se på ungdommen nå til dags!

Av
DEL

LeserbrevKjære dere voksne som forventer lite av dagens ungdom i fremtiden - dere trenger ikke bekymre dere. I hvert fall ikke for elevene på Rud videregående skole.

Som en sekstenåring som er særdeles lett påvirkelig, har jeg trodd på dere; dere som har inntrykk av at dagens Asker- og Bærums-ungdom har tungt for å ta i et tak og motivere oss til å gjøre et skikkelig arbeid - at vi rett og slett mangler pågangsmotet fordi vi har blitt født med sølvskjeer i munnen. Jeg trodde på det dere sa - fram til jeg vervet meg som skuespiller i vår høyt prioriterte skolerevy på Rud videregående skole.

Vi arbeider fram mot premieren på Rudrevyen 2018. Det er en forestilling vi på Rud setter opp, med juleferien som såkalt intensivperiode. Det vil si at mens vi kunne vært neddopet i julegaver, PlayStation og rester fra julemiddagen, har vi arbeidsdager på 12, 13 og 14 timer, hver eneste dag. Frivillig. Ubetalt. På skolen.

Vi har delt oss inn i 14 grupper, fordi vi skjønner at hver av deres funksjoner er uunnværlige om vi skal oppnå det sluttproduktet vi ønsker. Vi har instruktører og revysjefer, skuespillere, korister, bandmedlemmer og dansere. Vi har grupper for bygging av scene, teknikk, rekvisitt, kostyme og markedsføring. Vi har til og med grupper for fest-arrangering og transport, samt kokk og kos, hvor sistnevnte er forpliktet til å gi dem som ønsker det en klem når de måtte ønske (les: trenge) det. I tillegg må alle gruppene følge regler for helse, miljø og sikkerhet.

Jeg tror at om en slik glød blir å se når vi skal akkompagnere dere i arbeidslivet om noen år, har dere voksne lite å bekymre dere for.

Nå ber vi imidlertid hver enkelt av dere om deres støtte, ved at dere kommer og ser på oss fra 4. til 12. Januar. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til premieren på "Rudrevyen 2018 - Inn til beinet", et resultat av virkelighetsorientert arbeid av engasjert ungdom fra Asker og Bærum.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags