Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Tonje Brennas glipptak

Artikkelforfatteren mener Vikens påtroppende fylkesrådsleder Tonje Brenna (bildet) bommer når ingen i fylkesrådet kommer fra Asker eller Bærum.

FOTO: EVA GROVEN

I Budstikka 18. oktober blir det fremholdt at Asker og Bærum med henimot 200.000 innbyggere blir uten representant i fylkesrådet i nye Viken. Fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap) avviser kritikken med følgende kraftsalve: «Alle mine fylkesråder skal representere alle de 51 kommunene som skal utgjøre Viken. For meg er det ikke interessant hvor de er fra, men hvilket parti de tilhører og hvilken politikk vi skal utforme.»

Dette må være et politisk glipptak. For norske politikere flest og velgere er det iallfall litt interessant hvor de valgte representanter kommer fra. Jeg går ut fra at dette er en læresetning også på broilerskolen. Om ikke før vil Brenna bli klar over dette hvis hun en gang i fremtiden skal være med på å danne regjering.

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.